top of page
IMG-20230126-WA0000.jpg

ALUMINIUM TERRASOVERKAPPINGEN EN PERGOLA’S OP MAAT BINNEN EN BUITEN LIMBURG

ALUMINIUM TERRASOVERKAPPINGEN & PERGOLA'S OP MAAT

Denkt u aan een terrasoverkapping of pergola? Terecht! Tijdens de zomer of wanneer het eerste lentezonnetje verschijnt, zit ook jij ongetwijfeld graag op je terras. Vaak DE trigger om vrienden uit te nodigen voor een lekkere barbecue of buiten gezellig vertoeven. 

Een aluminium terrasoverkapping of pergola op maat van Gooris Constructies in Leopoldsburg (Limburg) is dé oplossing om nog meer van uw tuin te genieten, ook als het weer wat minder goed is. Uiteraard doet u dat graag in stijl, onder een pergola of terrasoverkapping die past bij de look van uw woning. De mogelijkheden: Gebogen, aflopende of vrijstaande terrasoverkapping? het kan allemaal! Zowel warmte-werend, vochtwerend als zonwerend.

Ook voor een aluminium carport op maat zit u goed bij ons. Wenst u eerder uw afsluiting of oprit perfect aan te vullen? Bekijk dan zeker onze hoogwaardige poorten in aluminium of staal, mogelijk in alle RAL kleuren.

IMG_20210331_202651.jpg
Image by Florian Schmidinger
FB_IMG_1675024863363.jpg

GEBOGEN, AFLOPENDE EN VRIJSTAANDE TERRASOVERKAPPINGEN EN PERGOLA’S OP MAAT

Gooris Constructies in Leopoldsburg, Limburg bouwt uw pergola of terrasoverkapping met vaste wanden in aluminium of polycarbonaat en schuifwanden in glas. Alle overkappingen en pergola’s zijn volledig op maat, met vele mogelijkheden en afwerkingen. U heeft onder andere de keuze uit een gebogen, aflopend of vrijstaand model terrasoverkapping. Of wat dacht u van ingebouwde ledverlichting of een dak met sandwichpanelen? Alles wordt op maat gemaakt & Gooris Constructies gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

EEN WARMTE-WERENDE, VOCHTWERENDE OF ZONWERENDE TERRASOVERKAPPING OF PERGOLA IN ALUMINIUM: 

DE VOORDELEN:

Een aluminium terrasoverkapping of pergola op maat van Gooris Constructies biedt erg veel voordelen. Uw aluminium terrasoverkapping:

is licht in gewicht

Rot niet, in tegenstelling tot de houten variant

is makkelijk te bewerken

heeft een lange levensduur

er is geen risico op kleurverlies

biedt bescherming tegen elk weertype

FB_IMG_1675024525211.jpg

DE PERFECTE TERRASOVERKAPPING OF PERGOLA

Wij streven naar perfectie vanaf het eerste ontwerp tot het laatste detail in de afwerking volledig op maat naar wens van de klant. Daarom vinden wij het belangrijk u te betrekken bij iedere stap van het project.

ZEER STERKE PRIJS-KWALITEIT

Op zoek naar aluminium terrasoverkappingen, carports of pergola’s op maat met een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding? Vraag een offerte voor onze pergola's en overkappingen.

U vindt ons terug in Leopoldsburg, niet ver van Lommel, Balen, Beringen, Ham, Tessenderlo, Mol, Hechtel-Eksel, Meerhout en Laakdal. U kan ons zowel binnen deze regio's inschakelen als VER ERBUITEN. Zowel in Limburg, Antwerpen als in Vlaams-Brabant.

bottom of page