top of page

DUURZAME POORTEN IN ALUMINIUM OF STAAL OP MAAT GEMAAKT! PLAATSING BINNEN & BUITEN LIMBURG

POORTEN IN STAAL OF ALUMINIUM OP MAAT

Gooris Constructies uit Leopoldsburg, Limburg, maakt duurzame, elegante, en corrosievrije en sterke poorten op maat. Onze poorten uit staal of aluminium zijn de perfecte aanvulling voor uw afsluiting of oprit. Zoals al onze constructies op maat zijn ook onze poorten verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Kies voor een poort die volledig aan uw kwaliteits- en designwensen voldoet, een aluminium of stalen poort op maat van Gooris Constructies. 

Heeft u naast een poort ook een aluminium terrasoverkapping of pergola nodig? Of eerder een aluminium carport om uw voertuig te beschermen? Voor al dit maatwerk, alsook voor trappen, balustrades en relingen, kunt u steeds beroep op ons doen! 

FB_IMG_1675024344561.jpg

MAATWERK POORTEN AAN EEN STERKE PRIJS-KWALITEIT

Op zoek naar een op maat gemaakte poort in staal of aluminium aan een zeer sterke prijs? Gooris Constructies uit Leopoldsburg, Limburg levert duurzame topkwaliteit. 

Vraag nu uw offerte!

Een poort in aluminium of staal op maat laten maken? U vindt ons terug in Leopoldsburg, niet ver van Lommel, Balen, Beringen, Ham, Tessenderlo, Mol, Hechtel-Eksel, Meerhout en Laakdal. U kan ons zowel binnen deze regio's inschakelen als VER ERBUITEN. Zowel in Limburg, Antwerpen als Vlaams-Brabant.

bottom of page